Home / archiefcentraal / eet niet alleen maar eet gezellig mee

eet niet alleen maar eet gezellig mee

Landstede Welzijn Raalte houdt elke eerder woensdag van de maand een gezamenlijke maaltijd in samenwerking met Brasserie de Haenehof. Wil je graag samen met anderen eten, verrassende ontmoetingen aangaan en mooie gesprekken voeren met, nu nog, onbekenden in jouw buurt? Dat kan. Kosten voor de maaltijden bedragen tien euro exclusief drankjes en nagerecht. Opgeven kan tot en met donderdag 29 oktober bij Landstede Welzijn Raalte via 06-53962131 of via een mailtje naar sischuurman@landstede.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.