eerste volle punten lemelerveld

Voor de club uit Lemelerveld was het de tweede keer dit seizoen dat er punten werden gepakt. In de derde wedstrijd van dit seizoen werd het uit tegen s.c. Overwetering 0-0. Ze zaten tot nu toe in ’t Hoekje waar de klappen vielen. De ploeg van trainer Edwin Duim staat met een schamele vier punten in de onderste regionen van de competitie. Een schril contrast met vorig seizoen toen ze nog in de Tweede klasse J speelden.

Volgende week zondag staat een zware wedstrijd op het programma voor Lemelerveld. Thuis krijgen ze de nummer drie van de competitie s.v. Epe op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.