eerste uitoverwinning voor heeten

In de 3e klasse B heeft Heeten voor de tweede keer dit seizoen gewonnen. Nadat er punten werden verloren tegen Colmschate, Robur et Velocitas, Epe, ZVV (allen verloren) en Overwetering (gelijkspel) was Beekbergen de tweede tegenstander waar van werd gewonnen.

Heeten-trainer Alex Booij was tevreden over de manier van spelen van zijn ploeg. “De eerste helft ging het lang gelijk op, maar later werd het beter. We creëerden wat kleine kansen maar door een misverstand tussen de verdediging en de keeper werd het toch 1-0 voor Beekbergen”.
In de tweede helft betaalde het veldoverwicht van Heeten zich wel uit. Na een breedtepass van Bas Aarnink kon Chiel van Dartel de 1-1 binnenschieten. Later in de tweede helft scoorde Laurens Tepperink de winnende treffer. In de slotfase van de wedstrijd kon de ploeg van Booij ook nog op 1-3 komen, ware het niet dat na een scrimmage de bal van de doellijn werd gehaald door een verdediger van Beekbergen.

Door de overwinning komt Heeten op de 10e positie te staan met 7 punten uit 7 duels. Op 1 november wacht de volgende wedstrijd. Er wordt dan thuis gespeeld tegen de huidige nummer 12, Albatross.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.