eagles krijgt waarschuwing van knvb voorzitter lugt is woest

Go Ahead Eagles ontvangt vandaag of morgen een publieke waarschuwing van de KNVB voor het niet tijdig op orde hebben van de lichtmasten. Dat meldt voorzitter Edwin Lugt. Hij zegt ‘woest’ te zijn op de bond. “Laten de heren in Zeist zich concentreren op clubs die er financieel een potje van maken en daar mee wegkomen.”

De lichtmasten in De Adelaarhorst waren een maand later klaar dan in eerste instantie was aangegeven. Hoewel Go Ahead Eagles in die extra periode geen ‘lichtwedstrijd’ op de planning had staan en er ook geen speelde, vindt de KNVB het kennelijk toch nodig een publieke waarschuwing te geven aan de club.

Die werkwijze van de voetbalbond schiet bij Eagles-voorzitter Lugt in het verkeerde keelgat. “Eén maand later afgerond dan eerder aangegeven, tsja.. Enig begrip vanwege een ‘onmogelijke’ verbouwing was op zijn plaats geweest.”

Volgens de voorzitter heeft de KNVB wel belangrijkere dingen te doen: “Het geeft vast een goed gevoel om de club die als enige 34 keer achter elkaar in de financieel gezonde categorie zit een tik uit te delen. Wij zijn woest, ja. Laten de heren in Zeist zich concentreren op clubs die er financieel een potje van maken en daar mee wegkomen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.