drukte voor de knuffeldierendokters

De open dag van Dierenkliniek Hellendoorn- Nijverdal was zaterdag 24 oktober een groot succes. De klinieken in Hellendoorn en Nijverdal werden druk bezocht door jong en oud. Er was voor iedereen veel te zien en te doen. Door het volgen van een puzzeltocht konden bezoekers van alles bekijken, zoals de röntgenkamer, het laboratorium, de paardenstallen en de operatiekamers. Hierbij werd er uitleg gegeven over de mogelijkheden die de dierenarts tegenwoordig heeft bij het behandelen van de dieren.

De ‘knuffeldierendokters’ hebben het druk gehad en mochten tientallen knuffels weer beter maken. De ballonnenclown, het springkussen en het ponyrijden zorgden voor vele blije gezichten. De vele demonstraties, de diverse stands en het mooie nazomerweer zorgden voor een prima sfeer. Alle bezoekers worden bedankt voor hun enthousiasme en interesse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.