Home / archiefcentraal / dronkenlap van de weg gehaald in raalte

dronkenlap van de weg gehaald in raalte

De politie heeft donderdagavond een stomdronken automobilist van de weg gehaald in Raalte. Een getuige belde de politie dat hij achter een slingerende auto reed. Bij controle op de Almelosestraat bleek de bestuurder zwaar onder invloed van alcohol.

Na een paar keer ‘fout’ blazen bij ademanalyse, weigerde bestuurder verdere medewerking. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de bestuurder kreeg een dagvaarding. Hij mag zich bij de rechter verantwoorden.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.