donderdagmiddag leuke kidsfilm culture club

Donderdag kun je om 14:00 uur genieten van een leuke familiefilm in de bioscoop van de Haere. De film die gedraaid wordt is De Boefjes. “Wie kent ze niet, de boefjes Alfalfa, Darla, Buckwheat, Porky, Froggy, Stymie en de hond Pete. Ze vormen de ‘He-man women haters club”. Als Alfalfa verliefd wordt op Darla, dreigt het bestaan van het mannenclubje op te houden. Nog meer problemen ontstaan als hun clubhuis wordt verwoest en hun loopwagen wordt gestolen door de vijand. Met kattenkwaad en baldadigheid, trucs leren de boefjes wat vriendschap is.”

 De Boefjes is een leuke film vol humor moed en echte vriendschap die geschikt is voor alle leeftijden. De film begint om 14:00 uur en kost vier euro inclusief ranja en popcorn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.