dominant rohda verliest jammerlijk

De eerste twintig minuten waren we erg zoekende. Daarna werden onze taken helder en kregen we het gevoel dat er zeker iets te halen viel. We waren dominant en speelden vol vertrouwen. We hadden pech in de afronding, maar hadden het gevoel dat de openingstreffer voor ons zou worden”, aldus Martin Drent.

Het liep anders voor de Raaltenaren. Een schot van twintig meter werd van richting veranderd waardoor Rohda-sluitpost Jens Veldwachter kansloos was en Rohda tegen een 1-0 achterstand aankeek.

“We probeerden daarna nog wat te forceren, maar kregen na de tegentreffer weinig kansen. Er had maar één ploeg recht om te winnen en dat waren wij. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd. We zitten nu in de hoek waar de klappen vallen, maar we moeten onze koppies niet laten hangen. We moeten op het spel van vanmiddag voort borduren, want we speelden zeer redelijk.”

Naast de verliespartij kreeg Martin Drent nog een domper te verwerken. Lars van Schooten werd met een rode kaart van het veld gestuurd. “Een speler van Silvolde hinderde Lars bij een ingooi. Daar had hij volgens mij al een gele kaart voor verdiend. Daarna gooide hij de bal over de bording om tijd te winnen. Ik denk dat dat goed was voor een tweede gele kaart voor die speler. Lars duwde hem weg en de scheidsrechter beoordeelde dit als een slaande beweging. Dat kan zomaar zes wedstrijden schorsing opleveren. Nu er eindelijk spelers terug beginnen te komen is het vervelend om Lars een langere tijd door een schorsing te moeten missen.”

[tweetwidget type=”single” query=”653178220116840448″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.