diabetesfonds zoekt vrijwilligers in raalte

Het diabetesfonds zit erg verlegen om vrijwilligers die in Raalte aan de jaarlijkse collecte mee willen doen. Collectanten die in de collecteweek van 2 tot en met 7 november een paar uurtjes over hebben en mee willen helpen, kunnen zich melden bij Henk Jansen via O572-358850 of henkg.jansen@planet.nl.

Het diabetesfonds ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling, genezing en preventie van diabetes (ook wel suikerziekte genoemd ). Het diabetesfonds geeft onder andere geld voor onderzoek hier naar diabetische retinopathie ,vaatlekkage in het netvlies. Er zijn nu al 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland en elke dag komen er 240 mensen bij. Diabetes kan leiden tot een hartaanval, dementie, blindheid en nierfalen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.