Home / archiefcentraal / diabetesfonds zoekt vrijwilligers in raalte

diabetesfonds zoekt vrijwilligers in raalte

Het diabetesfonds zit erg verlegen om vrijwilligers die in Raalte aan de jaarlijkse collecte mee willen doen. Collectanten die in de collecteweek van 2 tot en met 7 november een paar uurtjes over hebben en mee willen helpen, kunnen zich melden bij Henk Jansen via O572-358850 of henkg.jansen@planet.nl.

Het diabetesfonds ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling, genezing en preventie van diabetes (ook wel suikerziekte genoemd ). Het diabetesfonds geeft onder andere geld voor onderzoek hier naar diabetische retinopathie ,vaatlekkage in het netvlies. Er zijn nu al 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland en elke dag komen er 240 mensen bij. Diabetes kan leiden tot een hartaanval, dementie, blindheid en nierfalen.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.