derde nederlaag op rij voor sdol

Het team uit Hoonhorst heeft al redelijk snel de controle over de wedstrijd en scoort na tien minuten de 1-0. Hoonhorst speler Sten Klein Herenbrink: ‘Binnen het team hebben wij de afspraak dat nadat we hebben gescoord wij de druk er direct ophouden. Dit resulteerde vijf minuten na de 1-0 al in de 2-0. Eigenlijk een kleine vijf minuten later in de 21e minuut ook al de 3-0. Het was dus al redelijk snel duidelijk dat de overwinning binnen handbereik lag.’

Na de 3-0 liet het team uit Hoonhorst het min of mee varen. SDOL iets meer kansen kreeg en maakte voor rust nog de 3-1.

In de tweede helft begon SDOL met meer druk naar voren. Toch scoorde het team van trainer Bert Spies de 4-1, 5-1. SDOL wist nog 5-2 te maken, maar de overwinning was overduidelijk voor Hoonhorst. Hoonhorst hoorde al snel na de wedstrijd dat s.v. Nieuw Heeten met ruime cijfer van s.v. Raalte had gewonnen. Ook FC Ulu Spor wist niet te winnen, waardoor Hoonhorst de nieuwe koploper in de Vijfde klasse A is geworden.

Volgende week zal het team uit Luttenberg wederom een zware wedstrijd tegemoet gaan thuis tegen FC Ulu Spor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.