Home / archiefcentraal / de topper van groenlijk eugene grote gansey

de topper van groenlijk eugene grote gansey

Eugène Grote Gansey is nu 25 jaar werkzaam bij Groenrijk Raalte. Hij is daar begonnen als zeventienjarige stagiair van de tuinbouwschool. Op negetienjarige leeftijd kwam hij in loondienst bij Groenrijk Raalte. Afgelopen dinsdag was hij officieel 25 jaar in dienst.

Afgelopen week was hij nog op vakantie, maar maandag keek hij zijn ogen uit toen hij weer naar zijn werk ging. De medewerkers verrasten hem met een grote boog. Je kunt Eugene de hele week feliciteren en tevens kun je vrijdag en zaterdag profiteren van vijfentwintig procent korting op het gehele assortiment. “Je bent een topper, groetjes Team Groenrijk Raalte!”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.