Home / archiefcentraal / de bargzangers bestaan 12 5 jaar

de bargzangers bestaan 12 5 jaar

Het vrijetijds mannenkoor dat in 2003 is opgericht door de heren Zwinselman en Brinkhuis startte met 23 zangers, een drummer, gitarist en enkele accordeonisten. Het koor, dat op woensdagavond repeteert in Zaal Dijk, verwelkomt graag nieuwe leden, waaronder bijvoorbeeld een accordeonist.

Momenteel telt het koor 56 leden, en met een 35-tal optredens is de agenda behoorlijk vol. Op 31 oktober geeft het koor een Herfstconcert in de Voorveghter in Hardenberg, samen met Shantykoren de Loo en Drosten Singers uit Dalen en de Sjompiesingers uit Gramsbergen.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.