dance classics in de leeren lampe

In De Leeren Lampe in Raalte staat op zaterdag 10 oktober de eerste Dance Classics van het seizoen op het programma. Dit keer dus niet op vrijdag, maar op zaterdag. Samen met de band Session wordt het weer een ouderwets gezellige avond.

 

Session is een van de meest geboekte professionele allround feest- en coverbands van dit moment. Session bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit hits van nu, Dance Classics, Nederlandstalig, Rock, Dance etc… – alles wat nodig is om van een evenement een echt feest te maken.

De energieke show, fantastische band, verlichte decorstukken en uitgebreide techniek zijn één geheel. Nieuw is de led videowall waarop gedurende de gehele show visuals, teksten en clips getoond worden die volledig synchroon lopen met de muziek.

Session deelde als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium onder andere met Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Dries Roelvink, George Baker, Frans Duijts, Glennis Grace, Corry Konings, Boney M., Charly Luske, Jannes, Big Black & Beatiful, Martin Morero, Berget Lewis, Ilse de Lange en Jan Keizer.
 

De entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief garderobe en één consumptiemunt. Leeftijd 23+, deur open om 22.00 uur.

 
Je kunt tijdens de Dance Classics gebruikmaken van De Leeren Lampe taxiservice. Op de website: staging2.deleerenlampe.nl vind je alle tijden en opstapplaatsen. Voor slechts 5 euro per persoon kun je gebruikmaken van de taxiservice. Je dient wel voor zaterdagavond 21.00 uur te reserveren via 0572 – 355 855 of info@deleerenlampe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.