Home / archiefcentraal / dance classics bij reimink

dance classics bij reimink

Na het succes van de eerste editie dit voorjaar, mag een vervolg niet ontbreken. Op zaterdag 10 oktober is er weer een Dance Classics avond bij Reimink Lemelerveld. De muziek uit de jaren 70-80 en een verdwaald hitje uit de 90’s staat centraal. Het café van Reimink wordt omgetoverd voor een heerlijke dansavond. De muzikale omlijsting voor deze avond wordt verzorgd door Party DJ Marcel en DJ Wiecher Kleinlugtebeld. De entree is vrij.

Lees ook

Kunst ligt voor het oprapen in Heino en Raalte

RAALTE/HEINO – De leerlingen van groep 7 en 8 van basisscholen de Gouden Emmer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.