Home / archiefcentraal / damteam tdt salland zorgt voor sensatie

damteam tdt salland zorgt voor sensatie

In het laatste deel van het treffen wist DEZ de stand toch weer enigszins bij te trekken en waren beide ploegen tevreden met een 10-10 gelijkspel. Aan beide zijden vielen drie winstpartijen te noteren. Colmschatenaar Jan Preuter, Olstenaar Rob Hendriks en Vroomshoper Hilco Braakman wisten te winnen, terwijl er remises waren voor de Steenwijker John Folkers, de Raaltenaar André Klein Tank, de Deventenaar Frank Nuesink en de Schalkhaarder Herman Zuurveld.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.