dames 1 de bevers kansloos onderuit in groningen

De volleybaldames van De Bevers uit Lemelerveld hebben zaterdag hun eerste uitwedstrijd van het seizoen verloren bij Donitas in Groningen. In een hal waar De Bevers het over het algemeen vrij lastig hebben wist de nummer twee op de ranglijst alle vier de sets winnend af te sluiten. 

In de eerste set zaten De Bevers niet goed in de wedstrijd, speelden ze te voorzichtig en waren ze te gespannen. Er was geen uitstraling en hier maakte Donitas dankbaar gebruik van. Met 25-13 pakte de thuisploeg de eerste set.

In de tweede set startten De Bevers weer te voorzichtig. Er kwam in de loop van de set wel meer servedruk, waardoor de dames van Donitas hun pass niet goed onder controle wisten te krijgen. Helaas zakten de Bevers toch weer weg en verloren ook deze set (25-20).

In de derde en vierde set konden de bezoekers geen orde op zaken stellen. Deze werden met 25-12 en 25-16 verloren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.