cigarbox henri and friends maken taveerne tivoli onveilig

Taveerne Tivoli presenteert zaterdag weer een avondje live muziek. Op het podium staat Cigarbox Henri & Friends; een Dalfser band die opereert in het duistere schemergebied tussen blues en rock. 

Cigarbox Henri geniet met zijn zelfgemaakte gitaren (van oude sigarendozen) veel bekendheid in de landelijke blueswereld. Samen met ‘friends’ Albert Siemers (bas), Paul Schuurman (drums) en Herben Kijk in de Vegte (gitaar) maakt hij ‘dirty, hardrockin’ garageblues’. Die drie vormen samen overigens ook de band Nowadaze.

Het viertal brengt een mix van eigen werk en covers van onder andere AC/DC, The Black Crowes en ZZ Top. De zelfgeschreven nummers gaan onder andere over zelfgestookte booze, blues, vrouwen, auto’s, motoren en alles wat een man zoal bezighoudt. De songs zijn uniek, hard en rauw, met af en toe een wat rustiger rootsy nummer. Aanvang is om 22:00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.