chris hinze treedt op in hoftheater

Of hij nou met zijn groep The Chris Hinze Combination tourt of met zijn Multi Media Solo concerten, een ding is zeker; voor fluitist, componist en reiziger Chris Hinze staat muziek centraal. Al ruim 25 jaar maakt Hinze wereldmuziek en communiceert hij muzikaal met vreemde culturen. Op zondag 18 oktober staat hij om 15.00 uur in het Hoftheater. Een kaartje kost 21 euro.

Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde hij niet alleen fantastische muziek, zie zijn succesvolle cd’s “Tibet Impressions 1, 2 & 3” of “Chris Hinze and the Gyuto Monks Live on Tour”, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking deed hij in 2006 zijn 1e Visual Concert voorstelling voor uitverkochte zalen. Toen nog samen met de berlijnse top fotograaf /reiziger Kai Uwe Küchler.

Nieuwe reizen naar Tibet
Nu anno 2015 komt Chris Hinze met een totaal nieuwe voorstelling cq concert met prachtig videowerk verzameld tijdens zijn laatste drie reizen naar Tibet. Tibet- on the Roof of the World neemt u mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de allesoverweldigende natuur.

Waan je op reis 
Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel en indringend geheel. Met deze indrukwekkende combinatie waan je je op reis door het dak van de wereld. Uniek in zijn soort, zal deze voorstelling overal volle zalen trekken met een gevarieerd publiek van Tibetliefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten en natuurlijk fans van Chris Hinze, en is daarom een absolute aanrader.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.