carinova opent woonservicegebied raalte zuid

Wethouder Gosse Hiemstra heeft maandagmiddag, samen met een cliënt en een medewerker van Carinova, het Centraal Hart en de kleinschalige woonvorm Jan van Arkel3 op woonzorglocatie De Hartkamp in Raalte officieel geopend. In het Centraal Hart zijn de algemene voorzieningen opgenomen zoals entree, grandcafé en multifunctionele ruimten. Binnen de kleinschalige woonvorm Jan van Arkel3 kan aan 32 cliënten wonen, zorg en behandeling worden geboden. Vanaf 13 oktober kunnen zij hun nieuwe onderkomen betrekken.

De gemeente Raalte vindt het belangrijk dat inwoners zo lang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Daarom ontwikkelt de gemeente woonservicegebieden. Binnen het woonservicegebied Raalte-Zuid wordt dit vormgegeven door middel van het Centraal Hart op de Hartkamp. In het Centraal Hart worden activiteiten ontwikkeld voor bewoners uit de buurt. Het wordt dan ook een ontmoetingsplek en een buurtcentrum voor alle bewoners van Raalte-Zuid. Een werkgroep is hiermee aan de slag en nodigt met nadruk wijkbewoners uit een bijdrage te leveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.