bv natuurlijk natuurlijk bouwen werkt

‘‘Het was mooi om de ideeën van de BV Natuurlijk tijdens de Gezond Bouwen-dag in actie te zien. Onze manier van samenwerken gaat verder dan alleen samenwerken. Wij bundelen onze expertise op het gebied van ecologisch, natuurlijk en gezond bouwen, waardoor je van het begin tot het eind van het bouwproces geholpen kunt worden. Dat is ook de toegevoegde waarde die wij vanuit SmitDeVries willen brengen in ketensamenwerkingen. Tijdens de Gezond Bouwen-dag is het dan ook mooi te zien dat het ook zo werkt en dat anderen ook zien dat het werkt.

Ik heb deze dag meerdere mensen gesproken die bouwplannen hadden en me vertelden hoe fijn het was om met een groep aan tafel te kunnen die alle expertise in huis heeft. Ook ondernemers die voorop lopen in ecologie en duurzaamheid vinden de BV een goed idee. Een ondernemer zei: ‘In plaats van te blijven worstelen pakken jullie het gewoon op, super!’.

Complimenten zijn natuurlijk mooi om te krijgen. Het was ook een mooie manier om te laten weten dat we er zijn. Natuurlijk hebben we nog allerlei andere plannen op de agenda om kennis verder te verspreiden, maar ook om te verbinden. Ik nodig iedereen uit die geïnteresseerd is in gezond, natuurlijk bouwen om contact op te nemen met de BV Natuurlijk via info@bvnatuurlijk.nl. Je kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies.’’

Voor meer informatie over de Gezond Bouwen-dag kijk je in dit eerdere bericht. http://staging2.jouwregiocentraal.nl/salland-centraal/algemeen/raalte-regio/raalte/bv-natuurlijk-steeds-meer-interesse-in-gezond-bouwen Kijk ook eens op staging2.bvnatuurlijk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.