buurtbus komt vroege reiziger tegemoet

Na de herfstvakantie rijdt een extra buurtbus van Wijhe naar Raalte naast de normale dienstregeling. De extra bus rijdt in de vroege ochtend een verkorte route tussen Wijhe en Raalte, zodat scholieren ook bij grote drukte op tijd op school kunnen zijn. De extra bus vertrekt om 7:15 uur vanaf halte Ballorig in Wijhe en gaat via de haltes Peperkamp en Broekland naar de halte Langkampweg in Raalte. 

Hierdoor levert de buurtbus een extra dienst aan vroege passagiers, veelal scholieren, en voorkomt hiermee een overbezetting tijdens de normale dienstregeling. In de herfst/winterperiode heeft de buurtbus een grotere aanvoer van passagiers op de lijn Wijhe-Raalte. De buurtbus heeft slechts een vervoerscapaciteit van acht passagiers.

Deze extra bus met verkorte route wordt vanaf maandag 26 oktober ingezet tot een nog nader te bepalen eindtijd. staging2.buurtbuswijheraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.