blijk van waardering voor inwoners olst wijhe

Wethouder Herman Engberink heeft vorige maand de eerste ‘Blijken van Waardering’ uitgereikt aan inwoners uit Olst-Wijhe die worden verzorgd door hun partner, kind, ouder, vriend(in) of kennis oftewel, door één of meerdere mantelzorgers. Tijdens de uitreiking heeft hij enkele gesprekken gevoerd met de aanwezige zorgvragers en hun mantelzorger.

Herman Engberink: ‘Uit deze gesprekken blijkt nog eens, hoe belangrijk mantelzorgers zijn. De zorgvragers waarderen de hulp die ze van hun mantelzorgers krijgen bijzonder en dan is het leuk dat ze met dit ‘Blijk van Waardering’ iets terug kunnen doen voor de mantelzorger.’ Het ‘Blijk van Waardering’ is een symbolische bos bloemen in de vorm van VVV-bonnen ter waarde van € 30,-. De wethouder vervolgt: ‘Inmiddels zijn ruim 100 ‘Blijken van Waardering’ aangevraagd, maar ik weet zeker dat nog veel meer mensen hiervoor in aanmerking komen. Ik wil daarom graag iedereen oproepen om gebruik te maken van deze regeling.’

Aanvragen
Als u wordt verzorgd door uw partner, kind, ouder, vriend(in) of kennis oftewel, door één of meerdere mantelzorgers, dan kunt u tot 31 december 2015 een ‘Blijk van Waardering’ aanvragen. Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op staging2.olst-wijhe.nl/blijkvanwaardering of haal een aanvraagformulier bij de gemeente.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.