Home / archiefcentraal / beweegpad officieel geopend stevenskamp

beweegpad officieel geopend stevenskamp

Het beweegpad rondom Stevenskamp is donderdagmiddag geopend. Het seniorenkoor had een speciale medley ingestudeerd; verschillende liedjes die met het bewegen had te maken. José Oostewechel, kartrekker van het geheel, opende de middag en bedankte de Vrienden van Stevenskamp, Duurzaam Heeten, verschillende subsidies, Hoveniersbedrijf Leijendijk en Bernard Voorhorst voor hun bijdrage aan het prachtige pad.

Marijn Slotman, fysiotherapeut, sprak over hoe belangrijk bewegen is voor iedereen. Door middel van een lint door te knippen en hard te bellen met fietsbellen die op de tafels lagen, werd het pad officieel geopend. Daarna ging iedereen naar buiten om de toestellen uit te proberen. Stevenskamp heeft een mooi pad rondom het gebouw en de beweegtoestellen zijn een extra toevoeging aan het pad. 

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.