beleef de vogeltrek in de duursche waarden

De IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer neemt je op zondag 25 oktober graag mee de uiterwaarden in om samen vogels te spotten. De herfst is weer in volle gang; slimme vogels maken zich op voor hun jaarlijkse overwintering in het warme zuiden. De vogeltrek is hét perfecte moment om in de Duursche Waarden veel bijzondere vogels te zien. Dit natuurgebied is namelijk een belangrijk punt op de IJsseltrekroute. De IJssel natuurgids vertelt over het ontstaan van het gebied en laat zien waarom het zo geschikt is voor bepaalde vogels.

Trek je wandelschoenen of laarzen aan, neem je verrekijker mee en kom naar de Duursche Waarden. De tocht duurt van 9.00 tot 12.00 uur. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Start vanaf de parkeerplaats bij de steenfabriek op Fortmond, aan de Fortmonderweg in Olst.

Aanmelden kan bij buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl en via 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.