basisschoolkids brengen bezoekje aan dierenarts

Na weken in de klas gewerkt te hebben rondom het thema Dierenarts, hebben de kids van OBS Tellegen in Wijhe dinsdag een bezoek gebracht aan de dierenartspraktijk DAP in Olst. De kinderen van groep 1-2-3 hadden hun eigen zieke knuffeldier meegenomen en werden hartelijk ontvangen in de wachtruimte.

De kinderen kregen een rondleiding door het gebouw, waaronder de operatiekamer. Er werd door de leerlingen geassisteerd bij de operatie van een van de dierenknuffels. Na de operatie werd het dier naar de uitslaapkamer gebracht. Naast mooie materialen en leerzame foto’s, hebben de kinderen ook een hond en een kat gezien die beide herstellende waren van een echte operatie.

Tot slot las meester Fedor in de wachtkamer voor uit het prentenboek Rambamboelie, een boek van Mies Bouwman, over het schattige hondje dat zijn blaf verloor en gelukkig ook weer terugvond. Een geslaagde en leerzame dag voor kids.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.