amazing maak kennis met het zangplezier

Maak kennis met het zangplezier van het koor Amazing op 9 november. Amazing is een regionaal koor met onder meer leden uit Raalte, Heeten en Nieuw Heeten. De repetitie begint om 20:00 uur op de bovenverdieping van Gervedink-Nijhuis aan de Dorpsstraat in Holten. Het repertoire bestaat uit all time classics die a capella of met een minimale pianobegeleiding worden gezongen. Amazing zoekt vooral mannenstemmen, maar natuurlijk zijn ook dames welkom. Meer informatie via de website staging2.amazing-holten.nl.

Jan Kurz, één van de bassen, wordt in het zonnetje gezet vanwege 12,5 jaar zangplezier bij Amazing. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.