alle mensen verzamelen voor emilio guzman

Emilio Guzman staat zaterdag 7 november met zijn cabaretvoorstelling ‘Alle mensen verzamelen!’ in Holstohus Theater in Olst. De voorstelling is alweer zijn derde avondvullende programma waarmee hij door het hele land tourt.   

De jonge Emilio won in 2010 al het Leids cabaretfestival en vorig jaar won hij dé cabaretprijs van Nederland: Neerlands Hoop. Vervolgens toerde hij door het land met zijn succesvoorstellingen ‘Doen en laten’, die uitgezonden werd door de VARA en ‘Een dunne dekmantel’. In zijn nieuwe, derde cabaretvoorstelling ‘Alle mensen verzamelen!’ gebruikt de jongere broer van Javier Guzman zijn dromerigheid en fantasie om wereldproblematiek op te lossen.

Emilio wordt van kleins af aan al een dromer genoemd. Vaak werd hij de klas uitgestuurd, omdat hij uit het raam zat te staren. Dat was niet erg. Zo kon hij namelijk op de gang ongestoord verder met dromen. Emilio is altijd een dromer gebleven. Zo stapt hij nog regelmatig in de verkeerde trein en zegt hij welterusten tegen het meisje bij de kassa. Wanneer Emilio hardop droomt serveert men hem vaak af als fantast. Dan komen de saaie woorden zoals crisis, financiële haalbaarheid, noem maar op. Op het podium is Emilio alleen aan het woord en kunnen saaie mensen hem niet onderbreken. Pas dan gaat hij los en weet de fantast zijn scherpe blik op de wereld te vertalen.  

De voorstelling ‘Alle mensen verzamelen!’ van deze talentvolle cabaretier vindt plaats op zaterdag 7 november om 20:15 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten 13,00 euro en kunnen worden gekocht op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.