afwisselend programma tijdens muziekestafette heino

Het was een afwisselend programma. Zo kwamen er popkoren, gospel koor, gemengde koren, orkesten, ensembles en solisten voorbij. Uit Potsdam kwam Helga Hoffmann naar Heino en uit Etten leur Geertje en Eef Tobe. Verder waren er veel Sallandse verenigingen, maar ook van ver daar buiten.

Het evenement krijgt al enkele jaren geen subsidie meer en daar is niet iedereen het mee eens. Naast het ontbreken van subsidie was dit ook de laatste estafette voor de huidige organisatie. Of er een vervolg komt is dus de vraag. Daar zijn opvolgers voor nodig. Lijkt het je leuk om volgend jaar de Muziekestafette te organiseren? Kijk dan op muziekestafette.vanwifferen.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.