Home / archiefcentraal / afronding en focus

afronding en focus

Trainer Harold Sneller: ‘Na 25 minuten stond het 1-0, maar we hadden de wedstrijd in de verdere eerste helft eigenlijk al moeten beslissen. De gecreëerde kansen die we niet afmaakten, waardoor we niet de wedstrijd op slot gooiden.’

Sneller geeft aan in de tweede helft al snel gebruik kon maken van een aantal jeugdspelers dat op de bank zat: ‘Dit is goed voor de doorstroom en ontwikkeling van deze spelers.’

Nieuw Heeten heeft weinig kansen weggegeven over de hele wedstrijd gezien. Enig aandachtspunt voor volgende wedstrijden is de focus die de gehele wedstrijd moet zijn. ‘Een wedstrijd duurt 90 minuten, dus ook in de laatste paar minuten moeten we geen kansen weg gaan geven. Met de kans op een onnodig tegen doelpunt,’ aldus Sneller.

Het team en de trainer kijken vooruit naar een zware wedstrijd van volgende week zondag tegen de nummer twee van de competitie s.v. Raalte. Sneller: ‘Het zal een zware pot worden. Het is voor ons een moeilijke tegenstander, maar we gaan er alles aan doen om het tot een goed eind te brengen.’

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.