adelaarshorst bomvol bij officiele opening

Naast de wedstrijd tegen directe concurrent Sparta – die bij winst een tweede plek voor Go Ahead Eagles oplevert – staan de Deventenaren ook uitgebreid stil bij de afsluiting van de verbouwingsperiode. Het stadion heeft immers al een flinke metamorfose ondergaan.

Om de officiële opening te vieren, staan er diverse activiteiten op het programma. Zo kunnen fans van 17.30 tot 19.00 uur op het stadionplein genieten van een hapje, een drankje en livemuziek. Vanaf 19.10 tot 20.00 uur, tot aan de aftrap voor de wedstrijd, vinden er allerlei activteiten plaats op het hoofdveld van De Adelaarshorst. Zo voert een balkunstenaar een act op en is er een defilé van acht leden van de selectie en staf van Go-Ahead dat het in 1965 opnam tegen Celtic, begeleid door doedelzakblazers.

Verder wordt Eagle van het Jaar 2014/2015, Sjoerd Overgoor, door de supportersvereniging gehuldigd, waarnaa de officiële opening van het stadion volgt. Deze wordt afgesloten met een vuurwerkshow. De opkomst van de spelers wordt opgeluisterd met een sfeeractie van Sfeerteam ADHD.

De club verzoekt alle bezoekers om op tijd naar hun plek te gaan, om zo deze unieke rood-gele avond volledig te kunnen beleven. Bij de entree van het stadion krijgt iedere fan bovendien een leuk aandenken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.