aanplak harrie opent nieuw seizoen bij strunk

Bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte starten zondag weer de koffieconcerten. Tot en met maart is er elke maand een concert op de deel van de boerderij. In een intieme setting brengen verschillende artiesten hun muziek en/of zang ten gehore. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan het publiek onder meer genieten van prachtige Nederlandstalige liederen, hemelse muziek op piano en panfluit, kerstliederen tijdens het kerstconcert en nog veel meer.

Het spits wordt dit jaar afgebeten door Aanplak Harrie. Deze Zwolse band is een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken laat horen. Weemoedige bespiegelingen, breekbare miniatuurtjes en mild-humoristische verhandelingen worden afgewisseld met vlotte deuntjes, glimlachopwekkende statements en taalgevoelige versjes. 

De verzorgde, bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Het geheel wordt geserveerd met gitaar, contrabas en drums en waar nodig op smaak gebracht met mandoline, banjo, dobro, mondharmonica en meerstemmigheid. Voor iedereen die kan genieten van teksten die ergens over gaan, van muziek die je vanaf de eerste maten meevoert, van originele luisterliedjes die je verrassen.

De koffieconcerten beginnen om 11:30 uur. Zaal open om 11:00 uur.
De entree is acht euro (donateurs betalen zeven euro). Koffie/thee inbegrepen.

Programma 2015-2016

25 oktober        Aanplak Harrie  (Nederlandstalige luisterliedjes)

29 november    Verrassingsconcert m.m.v. Hans Groen

20 december     Kerstconcert met Sincero (meerstemmig vrouwenkoor)

31 januari         Moniek en Mirjam (panfluit, dwarsfluit en piano)

28 februari       Heeren van Salland (meerstemmig herenkoor)

20 maart           Echoes of the Heart (vocaal damestrio met piano)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.