3koteboedo zorgt voor uitverkocht theater

Streekcabaretgroep 3Koteboebo staat vrijdag 6 november in een uitverkocht Theater Podium Heino met de voorstelling ‘Duivenmelkers’. De voorstelling is deels in het Sallands dialect, maar de rest is gewoon geaccentueerd Nederlands.

Bezoekers zijn uitgenodigd voor de jaarvergadering van de duivenmelkersvereniging. Daar zullen ze natuurlijk alle vaste onderdelen van de agenda doorlopen. Bestuursfuncties zijn overigens niet beschikbaar, want de huidige bestuursleden willen blijven zitten. De agenda is ook nog niet klaar vanwege een lakse voorzitter.

Na de pauze is er een verrassing. Namelijk, een artiest of artiesten die de vergadering gaan opleuken. Wie dat is of zijn zeggen de Duivenmelkers natuurlijk niet, dan is de lol eraf. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 6 november om 20:30 uur in Theater Podium Heino. Deze voorstelling is uitverkocht. De Duivenmelkersvergadering, annex voorstelling, wordt nog gespeeld tot en met april 2016.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.