Home / archiefcentraal / 3koteboedo zorgt voor uitverkocht theater

3koteboedo zorgt voor uitverkocht theater

Streekcabaretgroep 3Koteboebo staat vrijdag 6 november in een uitverkocht Theater Podium Heino met de voorstelling ‘Duivenmelkers’. De voorstelling is deels in het Sallands dialect, maar de rest is gewoon geaccentueerd Nederlands.

Bezoekers zijn uitgenodigd voor de jaarvergadering van de duivenmelkersvereniging. Daar zullen ze natuurlijk alle vaste onderdelen van de agenda doorlopen. Bestuursfuncties zijn overigens niet beschikbaar, want de huidige bestuursleden willen blijven zitten. De agenda is ook nog niet klaar vanwege een lakse voorzitter.

Na de pauze is er een verrassing. Namelijk, een artiest of artiesten die de vergadering gaan opleuken. Wie dat is of zijn zeggen de Duivenmelkers natuurlijk niet, dan is de lol eraf. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 6 november om 20:30 uur in Theater Podium Heino. Deze voorstelling is uitverkocht. De Duivenmelkersvergadering, annex voorstelling, wordt nog gespeeld tot en met april 2016.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.