zorgeloos ontspannen tijdens care4kids event heino

Het Care4Kids Event, hét gratis verwenweekend voor zorggezinnen, vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. In het weekend van 25 t/m 28 september verblijven 30 gezinnen op Vakantiepark Landgoed Old Heino. Het betreft gezinnen die dagelijks veel extra inspanningen leveren omdat minimaal één van de gezinsleden een beperking heeft, of ziek is. De Care4Foundation maakt het mogelijk dat deze gezinnen even kunnen ontspannen en er samen tussenuit kunnen. Tijdens het weekend beschikt ieder gezin over een (aangepaste) vakantiewoning, maaltijden en (medische) zorg. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud.

Op vrijdag 25 september om 19.30 uur opent de Burgemeester van de Gemeente Raalte, het Care4Kids Event. Op zaterdagmiddag is er een wervelende Kookdemonstratie van Antonella Barbella, schrijfster van het boek: ‘Cucina di Mama.’Ook is Marjon Lambriks, een internationaal gevierde operette zangeres en ambassadrice van de Care4Foundation, tijdens het Care4Kids Event aanwezig als vrijwilligster. Zij zal ook een zangworkshop verzorgen.

Daarnaast kunnen de gezinnen aan talloze andere activiteiten deelnemen, zoals bijvoorbeeld een huifkartocht, een mountainbike clinic en een prachtige roofvogelshow, barbecue, etc. Care4Kids Event Heino is een initiatief van de Care4Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ). Vele vrijwilligers bieden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of kinderen. Dankzij hun inzet en de bijdrage van een groot aantal sponsoren, kunnen de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Voor meer informatie kijk op staging2.care4kidsevent.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.