winst nieuw heeten in laatste minuut

De eerste thuiswedstrijd van S.V. Mariënheen werd zondagmiddag op sportpark ’t Asspel verloren met 2-3 van S.V. Nieuw Heeten. Een zeer slechte start van de competitie.

De wedstrijd was nog geen twee minuten onderweg of de eerste bal lag in het net achter keeper Bjorn Lorkeers van Mariënheem. Speler Kevin te Wierik van Nieuw Heeten plaatste de bal in de hoek en liet keeper Bjorn Lorkeers kansloos, 0-1. Er waren kansen over en weer waarbij vooral Nieuw Heeten veel de lange bal hanteerde. Pas in de 30e minuut wist Rinse Kleverkamp van Mariënheem de stand gelijk te trekken. Vanuit een corner vanaf de rechterkant kopte hij de bal achter de keeper van Nieuw Heeten. Dit bleek tevens het kantelpunt voor de eerste helft. Mariënheem kreeg kans op kans, veelal uit de vele corners voor Mariënheem.

In de tweede helft bleef Mariënheem veel op de helft van Nieuw Heeten voetballen. Aanvoerder Randy Bloeme van Mariënheem: “De tweede helft verliep eigenlijk in hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Veel duels, waardoor het een zware wedstrijd voor ons was. Normaal gesproken zijn wij meer de voetballende ploeg, maar kwamen hier in de gehele wedstrijd niet aan toe.”. In de 84e minuut leek de winst toch voor de thuisploeg te zijn toen Dylan Reimert de 2-1 op het scorebord zette. Bloeme:”Het leek er even op dat wij met wedstrijd met drie punten zouden eindigen. Totdat in de laatste 5 minuten wij het geheel uit handen gaven. Nieuw Heeten bleek scherper in de duels.”. In de 88e en 90e minuut scoorde Nieuw Heeten en ging er met de drie punten vandoor. De drie punten die ze vorige week door de stunt van Vilsteren misliepen. Mariënheem – Nieuw Heeten eindigde in 2-3.

Voor volgende week zondag staat de altijd interessante derby tegen SDOL op het programma voor Mariënheem. Nieuw Heeten zal thuis V.V. Langeveen ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.