Home / archiefcentraal / winkeldieven gepakt dankzij getuigen

winkeldieven gepakt dankzij getuigen

De politie heeft maandagmiddag drie mannen aangehouden voor de diefstal van drie boormachines uit een bouwmarkt aan de Tjalkstraat in Raalte. Een omstander tipte de politie omdat de mannen zich verdacht gedroegen.

Na de melding gingen agenten op onderzoek uit. Twee van de drie mannen liepen op de Aakstraat. Terwijl agenten hen aanspraken kwam er informatie binnen dat er bij een winkel aan de Tjalkstraat drie boormachines waren weggenomen. Daarnaast bleken er drie boormachines in de auto van de twee mannen te liggen. De twee mannen, van 25 en 34 jaar uit Roemenie, zijn aangehouden.

Burgernet

De derde verdachte was te zien op camerabeelden. Zijn signalement is verspreid via Burgernet. Dankzij een tip van een deelnemer werd een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Boeierstraat. De mannen zijn naar het politiebureau gebracht en zitten voorlopig vast. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.