wijhe92 bedankt karin leerkes

Karin Leerkes is veertig jaar trouw lid van de handbal. Ter ere van deze mijlpaal ontving ze van haar handbalvrienden een verrassingfeest als cadeau. Karin heeft met verschillende mensen samengewerkt en mede dankzij haar is de handbal in Wijhe groot geworden. Karin is één van de boegbeelden van de handbal in Salland.

In 1975 werd Karin lid van de IJsselstars, de toenmalige handbalvereniging in Wijhe. Karin is lange tijd spelend lid geweest en bewaakte als keeper het doel. Inmiddels beoefent zij de sport zelf niet meer actief. Wel is zij al vele jaren trainster en begeleidster van diverse teams bij Wijhe’92. Vanwege haar inzet voor het handbal en de club werd ze enkele jaren geleden door de vereniging benoemd tot ‘lid van verdienste’. Karin is in 2012 één van de initiatiefneemsters geweest voor het starten van een G-handbalteam binnen de club. Iets waar Karin zich ook met hart en ziel voor inzet. Wijhe’92 is Karin dankbaar voor wat zij allemaal al heeft gedaan en hoopt dat Karin nog vele jaren met plezier bij de handbal betrokken blijft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.