wijhe verandert weer in griezelig dorp

Wijhe verandert in de herfstvakantie, van 20 tot en met 25 oktober, weer in Hallowieje; het griezeligste dorp van Salland. En daar kun jij deel van uitmaken. Op zaterdag 24 oktober wordt niet alleen de klok verzet, ook Halloween nadert en….dit laat herfstachtige en griezelige (fiets)sporen achter in Wijhe.

Deze avond verzorgt Duurzaam Onderweg een spookfietstocht voor en door Wijhe, die start om 19.00 uur. ‘Door Wijhe’, aangezien een belangrijke bijdrage wordt geleverd door het SPOC en Gastvrij Wijhe. De fietstocht gaat dwars door uiteenlopende delen van Wijhe zodat je de bekende en minder bekende delen van Wijhe op een compleet andere wijze zult ervaren. Eveneens verlenen diverse lokale verenigingen, bedrijven en organisaties hun medewerking. De vorige editie, twee jaar geleden, was hierdoor een doorslaand succes. ‘Voor Wijhe’, jazeker. Iedereen kan meefietsen! Wil je dit ook beleven? Opgeven kan vanaf nu via de website staging2.hallowieje.nl

Straatversierwedstrijd

Om de sfeer van Hallowieje maximaal neer te kunnen zetten, daagt de organisatie iedereen uit mee te doen aan de straatversierwedstrijd. Je kunt je inschrijven als straat, maar ook als adres of als groepje adressen. Versier je tuin met materialen in de sfeer van Halloween. Laat je creativiteit spreken. Zorg er wel voor dat de materialen tegen vocht en wind kunnen en breng eveneens verlichting aan voor een ultieme sfeerbeleving in het donker. Alle straten en adressen binnen de gemeente kunnen deelnemen. Voor tips over deelname én inschrijving kun je vanaf nu terecht op de website van Hallowieje. De mooiste straten/adressen worden beloond met een prijs. Deze worden door de lokale ondernemers beschikbaar gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.