wijhe trainer kijkt tevreden terug op gelijke spel

Wijhe’92 is zondagmiddag niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen AZC uit Zutphen. Ondanks het puntverlies kijkt Wijhe-trainer Peter Jansen met een goed gevoel terug op de wedstrijd. “Ik denk dat het gelijke spel de verhoudingen op het veld goed weergaf.”

“De eerste helft kende twee gezichten. De eerste twintig minuten waren voor AZC. We kwamen in die fase op een terechte achterstand waardoor we toch iets anders moesten verzinnen. Na die twintig minuten kregen we meer grip op de tegenstander en kwamen we terug op 1-1”, aldus Peter Jansen.

Na rust besloot de oefenmeester meer in te zakken en te gokken op een succesvolle counter. Dit lukte, aangezien de bezoekers na een halfuur op een 1-2 voorsprong kwamen. Na een uur voetballen kwam AZC alsnog langszij door een prachtige rake vrijetrap. “Na die 2-2 was het voor beide partijen keihard werken. We verdienden beide een punt, dus ik ben tevreden.”

Vorige week kwam Wijhe niet verder dan 0-0 in het thuisduel met Helios uit Deventer. “In die wedstrijd kregen we vier honderd procent kansen waarvan er geen één raak was. Dat hebben we vandaag beter gedaan. Als we ons blijven ontwikkelen komt die eerste competitiezege vanzelf.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.