wesepe weer klaar voor wij land

In Wesepe vindt op zaterdag 12 september de tweede editie van het Kunst-cultureel minifestival WIJ-land plaats. De feestelijke dag is bedoeld voor jong en oud. Het veelzijdige programma met tal van activiteiten en optredens garandeert opnieuw een spetterend festival.

Naast leuke activiteiten als ‘Waar schijt de koe’ en het ‘Kratjespodium’ staat muziek ook hoog in het vaandel. Rock-‘n-rollband De Wieners, zowel nationaal als internationaal bekend, komt een geweldig optreden geven. Een echt hoogtepunt. David Samson uit Ossebosch komt de muzikale inbreng versterken met zijn percussie instrumenten. Mariëtte Hehakaja zorgt voor een fameus pianospel.

Het festival voert naast muziek ook poëzie, verhalen en veel andere diverse activiteiten. Een fotoproject van Astrid van Loo met de plaatselijke handwerkclub zal worden getoond en daarnaast zullen Haltoet de clown en een handlezer ook aanwezig zijn.

Het programmaboekje laat een duidelijke opzet zien die de dag soepel zal laten verlopen. De activiteiten spelen zich af op straat, bij dorpsbewoners thuis, in de kerk en op het terras van het Wapen van Wesepe, waar de feestelijke dag ook zal eindigen. Op deze zaterdag zal er door het dorp een wandelroute zijn en rijden er fietstaxi’s rond om de dag mee te beginnen. De route gaat langs alle hoogtepunten. Na het doorlopen van het gehele programma eindigt de dag om 18:00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.