wederom puntverlies sdol

S.V. SDOL verliest uit bij V.V. Vilsteren wederom punten. Uit bij V.V. Vilsteren is de wedstrijd in een 1-1 gelijke stand geëindigd.

Voor Vilsteren is dit al het vierde punt in twee wedstrijden. Dit is een knappe prestatie gezien het verloop van vorig seizoen. Toen de ploeg lange tijd onderaan de ranglijst bungelde. Trainer Dick Runherd:”Het is een zeer verdienstelijk punt dat wij vandaag als ploeg hebben behaald. Het is een erg mooie start van het seizoen.” Beide ploegen waren in de eerste helft gelijk aan elkaar en gingen met 0-0 de kleedkamers in.

“In de tweede helft is SDOL de bovenliggende partij geweest” geeft trainer Runherd van Vilsteren toe. “In de 65e minuut wordt de bal door een eigen speler in eigen doel gewerkt. Een verdiende 0-1 komt op het bord te staan.” 5 minuten later in de 70e minuut loopt speler Jelle Niens van Vilsteren tegen een ongelukkige rode kaart aan. De ploeg moet met tien man verder.

Runherd:”In de 80e minuut krijgen wij een penalty die benut wordt door Henry Tuin. In die laatste 10 minuten hebben we als team geknokt om de 1-1 te behouden.”

Volgende week zondag zal S.V. Mariënheem op bezoek komen bij SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.