warme tinten en aaibare stoffen bij cecil store

Bij CECIL Raalte bestaat de najaarscollectie uit warme tinten en aaibare stoffen. ‘‘Heerlijk zacht’’, vertelt Greta van CECIL Raalte.

‘‘Bij CECIL vindt je het allemaal: sportief, vrouwelijk en draagbaar. De trend dit najaar is de poncho. Deze vind je bij ons in verschillende kwaliteiten. Daarnaast hebben we veel lange gebreide vesten in heerlijk zachte materialen. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor je complete najaars-outfit. We combineren mooie jeans met een blouse, shirt of vest en maken de set af met een mooie sjaal. Onze broeken zijn veelal in de lengtes 30, 32 en 34 te verkrijgen.

De tinten van dit seizoen zijn dark bleu, winters wine, pacific green en dark zilver met iedere maand weer een nieuwe tint. Mooie warme stoffen voor de komende koude dagen. Ook de winterjassen doen weer hun intree. We hebben heerlijke gewatteerde tussenjasjes voor nu en voor straks hebben we prachtige outdoor jacks in mooie warme tinten. Je set maak je af met onze mooie ruim vallende sjaals.

Nieuwsgierig? Kom langs bij CECIL Store Raalte! Wij, Margo, Margriet, Romee en Greta helpen je graag! De koffie staat voor je klaar.”

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.