warme collectie in nieuwe winkel inmind

Bij Inmind by Ter Haar hebben ze dit najaar een uitgebreide jassencollectie. ‘‘We hebben veel nieuwe modellen in verschillende stoffen’’, vertelt Ellen ter Haar van Inmind.

‘‘Het merk Giacomo is hier erg goed in. De wollen jassen in kort en lang hebben een vrouwelijke uitstraling, maar ook de praktische jassen en bikerjassen zijn stoer en mooi uitgewerkt. Voor iedereen is er wel een passende jas in de winkel te vinden.

Naast de merken zoals G-star, Maison-Scotch, 10-Feet, Dept en Circle of Trust, die allen weer een sterke collectie hebben neergezet, zijn we ook erg blij met de vrouwelijke merken zoals een Nikkie, Supertrash en ons nieuwe merk Rinascimento.

De collectie wordt naast de basisartikelen zoals een jeans en de basiskleuren zwart, blauw en grijs, spannend gemaakt door de mooie wollen jassen en gilets, rijke materialen in jurken, rokken en blouses en de uitgewerkte blazers. En rokken en jurken vind je bij ons in veel verschillende lengtes: van kort tot over de knie, enkel en lang. Heerlijk!

Wat je verder ziet is dat er verschillende stofsoorten zijn verwerkt in een artikel. Zo zie je bijvoorbeeld leerimitatie met katoen en glansstoffen in broeken. De collectie is compleet door printverwerking in truien, broeken en blouses en de toevoeging van warme kleuren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust bij ons langs, we helpen je graag!’’

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.