Home / archiefcentraal / wandelsport haarle wandelt weer

wandelsport haarle wandelt weer

Wandelsport Haarle verzorgt sinds dinsdag 1 september iedere week een 15 kilometer lange wandeltocht in de omgeving van Hellendoorn. Er zijn weer nieuwe routes gevonden in de prachtige buurt. De wandelingen starten om 9.00 uur bij sporthal De Voordam aan de Koemaste 2d in Hellendoorn. De koffie/thee is 8.30 uur klaar.

De onkosten bedragen 2 euro per keer, dit is inclusief koffie/thee. Zonder koffie/thee betaal je 1 euro. Je moet zelf iets te eten en/of drinken meenemen voor onderweg. Mocht je belangstelling hebben, meld je dan aan op dinsdag om 8.30 uur bij de sporthal in Hellendoorn.

Voor meer informatie kun je, tussen 18.00 en 19.00 uur, bellen met Emmy Rensen via 0548-656380 of kijk op www.wandelsporthaarle.nl

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.