wandelen in salland wandelende voeten

Hoe belangrijk zijn goede schoenen voor de voeten? Aan het woord: Voetenspecialist Han Nobach. Eigenlijk kunnen we wel zeggen van essentieel belang. In de praktijk blijkt dat veel wandelaars nog te lang doorlopen op oude schoenen. Hakken te sterk afgesleten, vaak in combinatie met de zolen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld enkel, knie of heupklachten ontstaan. Vaak ontstaan die sluimerend maar wel met behoorlijke gevolgen.

Meten is weten
Tijdens een adviesgesprek met de klant meten wij de voeten altijd op. Voet breedte en lengte komt zeer veel voor. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een voetscan te maken, om na te gaan of het looppatroon goed is en of er blokkades in de voet zitten. Erkende methodes die de wandelaar zekerheid geven om de juiste schoen aan de voet krijgen.

Voetenspreekuur tijdens SW4D
Wij zijn er trots op de Sallandse wandelvierdaagse te kunnen ondersteunen met onze kennis op het gebied van wandelen en voeten. Voor het vierde jaar op rij helpen wij kosteloos de wandelaars met voetklachten. Ze kunnen elke wandeldag bij ons binnenlopen in de SW4Dtent. Wij zullen alles in het werk stellen, bijvoorbeeld aanpassing aan de zool, om hem of haar de volgende dag weer aan de wandel te krijgen.

Voor meer informatie of persoonlijk en vrijblijvend advies kun je terecht bij Nobach schoenen en Podologie aan de Kuiperstraat 2 in Olst of via 0570-561472 of staging2.nobach.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.