vroege rode kaart helpt lettele in het zadel

Lettele heeft vrijdagavond met 1-2 gewonnen bij Holten. Op Sportpark Meermanskamp speelde de ploeg van trainer Paul Roskam zeventig minuten tegen tien man. Door deze zege heeft promovendus Lettele na twee wedstrijden al vier punten te pakken in de Vierde Klasse H.

Het moment van de wedstrijd vond plaats in de twintigste minuut. Holten-verdediger Werner Lubbersen sloeg de bal met zijn hand van de doellijn, waarmee hij een doelpunt voorkwam. De scheidsrechter was onverbiddelijk, legde de bal op de stip en stuurde Lubbersen van het veld. Jesse Oosterwijk wist wel raad met het buitenkansje en opende de score.

Ondanks het overtal bleef het lang spannend in Holten. Pas in de 82e minuut konden de blauwwitten het duel beslissen. Rick Meijerink tekende voor de 0-2 en daarmee de beslissing in de wedstrijd. De tegentreffer die Jur Pol in de extra tijd maakte was slechts voor de statistieken.

Lettele is tot minimaal zondagmiddag koploper in de Vierde Klasse H. Volgende week speelt de ploeg tegen een andere promovendus, dan staat de uitwedstrijd tegen USV op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.