vrijblijvend kennis maken met muziek school

Muziekschool Salland Coöperatie U.A. presenteert weer een open week van maandag 5 tot en met zaterdag 10 oktober. Iedereen kan komen kijken naar lessen van het muzieklerarencollectief dat werkt vanuit het Annahuis in Raalte. “Dit is een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis met ons en onze manieren van lesgeven te maken”, laat Jesse Oosterwechel weten.

Oosterwechel is naast eigenaar ook zang-, gitaar- en solfègeleraar. Naast hem zijn er nog zes andere muziekdocenten. Bas van den Toren (gitaar, basgitaar en algemene muziekleer), Miranda Temmink (keyboard en piano), Arjan Eek (klarinet en saxofoon), Henk Heuver (drums), Jim Zwinselman (elektrische gitaar) en sinds kort Marije Beijer. Zij begeleidt de Raalter musicalgroepen Pats en Splash en biedt daarnaast muziek, spel en beweging voor groep 3, een basiscursus muziek voor groep 4 en blokfluitles. De docenten verzorgen eventueel ook workshops op maat op locatie; bijvoorbeeld op scholen.

Muziekschool Salland is gevestigd aan de Plas 8 in Raalte. Voor meer informatie kan gemaild worden naar info@muziekschool-salland.nl, telefonisch contact op worden genomen via 06-25595414 of een kijkje worden genomen op staging2.muziekschool-salland.nl. Op de website zijn ook de tijden van de inloopmuzieklessen te vinden.  

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.