voorronde nederlands team kampioenschap poker olst

Cafe Ripperda in Olst vormt op zaterdag oktober het decor voor alweer de tiende voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Verspreid over heel Nederland worden er circa dertig voorrondes gespeeld waar de beste 20 procent van de teams zich kwalificeert voor de halve finales. Uiteindelijk wordt in de finale gestreden om het beste pokerteam van Nederland te worden. Ook in Olst en omstreken kan elke pokerliefhebber meedoen met als doel om zich te plaatsen voor de finale.

Cafe Ripperda zal worden omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om het beste pokerteam van de gemeente te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang de titel Beste Pokerteam van gemeente Olst-Wijhe dragen en krijgt bovendien een mooie beker. “Dit is het eerste pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie er aan is dat het laagdrempelig en toegankelijk is voor alle amateurpokeraars die Nederland rijk is” zegt Mathijs Jonkers, organisator van het kampioenschap.

Laagdrempelig toernooi
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website staging2.NAKP.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts tien euro aan inschrijfgeld om mee te doen. Pokerliefhebbers kunnen zelf een team van 3 of 4 spelers samenstellen en zich aanmelden. Als het niet lukt om een team samen te stellen, maar een deelnemer wil zich wel graag inschrijven, dan kan hij zich ook individueel inschrijven.

“Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel Beste Pokerteam van Nederland, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, vervolgt Jonkers. Bij het Nederlands Team Kampioenschap Poker krijgen de spelers echt het gevoel dat ze aan een professioneel toernooi in een casino meedoen, door de aankleding en de professionele pokertafels.”

“Er wordt niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Pokeren voor prijzen mag van de Nederlandse wet niet. We willen pokeren naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat de pokeraars uit Olst-Wijhe ook mee kunnen doen. Wat is er nou leuker dan legaal pokeren in je eigen regio?” De voorronde in Olst begint om 19:00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.