voorbeschouwing rohda wil vertrouwen tanken

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Alverna (3-1) staat voor Rohda de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. In Enschede nemen de Raaltenaren het op tegen Rigtersbleek.

Hoofdtrainer Martin Drent had vorige week door een aantal blessuregevallen niet de beschikking over de voltallige selectie. “Dat is nog niet opgelost, dus we zullen in principe bijna met dezelfde selectie aantreden.”

“We hebben in de wedstrijd van vorige week wat vertrouwen getankt. Onze voorbereiding was niet optimaal, maar we hebben het toch aardig gedaan. We verloren in het begin een beetje de grip, maar nooit de organisatie. Dat is iets om trots op te zijn.”

Geheel onbekend is de tegenstander van aankomende zondag niet. “We hebben wat informatie ingewonnen bij een aantal clubs, waaronder HHC. We weten in ieder geval wat in grote lijnen de speelwijze is.”

Heel veel meer wil de hoofdtrainer niet kwijt over de ingewonnen informatie. “We weten dat ze 4-4-2 spelen. Dat is een heel mooi systeem, maar er zijn ook voldoende valkuilen. Daar laat ik het bij.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.