voetballen op niveau van manchester united

Het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal vindt op dinsdag 20 oktober plaats bij S.C. Overwetering in Olst. De visie van René Meulensteen staat deze dag garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Deelnemers beleven een dag waar het aanleren en toepassen van techniekoefeningen en afwisselende spel- en partijvormen, zoals deze ook worden toegepast in de Jeugd Academy van Manchester United, centraal staan.

Door het unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek van René zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen behalen. De insteek van deze dag is om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal door middel van goed coördinatie- en voetenwerk. Vervolgens wordt er aangeleerd om de één-tegen-éénsituatie te domineren middels diverse technische bewegingen.

Voetbalorganisatie Sportpartners werkt al lang samen met René Meulensteen. Hij heeft zijn kwaliteiten jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later bij het eerste onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn aanpak ‘to become a better and bigger player’.

Het NKT heeft een toegevoegde waarde voor jeugdtrainers en jeugdspelers van alle niveaus. De aanvang is om 10:00. Wil je ook graag meedoen en kans maken op de finaleplaats op het NSC Papendal waar getraind wordt met Nederlandse topspelers in jouw leeftijdscategorie? Schrijf je in via staging2.moves-skills.nl. Vol is vol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.