valse start tdt salland

Het damteam TDT Salland heeft een valse start gemaakt in de competitie. Zaterdag moest het team aantreden in Wapenveld tegen Eye-T Webdesign/OG. Dit team degradeerde vorig jaar uit de landelijke 1e klasse en bleek zaterdag te sterk. De Sallandse dammers moesten de eer laten aan de Wapenvelders, die als ploeg sterker bleken.

De teamleider van TDT had gekozen voor een tactische opstelling. Die bleek niet voldoende om Eye-T Webdesign van de zege af te houden. Het werd een regelmatige 7-13 nederlaag voor TDT.

Voor geen enkele Sallander viel er een winstpartij te noteren. De 7 remises werden gehaald door de Deventenaren Martin van Dijk, Frank Nuesink en Jan Preuter, de Olstenaar Rob Hendriks, de Raaltenaren André Klein Tank en Ab Steenbergen, en de Vroomshoper Hilco Braakman.

Op zaterdag 3 oktober speelt TDT Salland thuis tegen DEZ Laren, ook zeker niet de minste tegenstander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.